sales-tips

contract
När ni bestämt er för att starta behöver ni utse en kontaktperson som håller kontakten med oss på Tjänamera. Personen ska vara över 18 år. Tillsammans med kontaktpersonen kommer vi ta fram det bästa försäljningsupplägget för er.

 

 

contract
Kontaktpersonen går sedan in under ”påbörja försäljning!” och laddar ner avtalet i pdf, skriver ut det fyller i det och skickar in det via mail till avtal@tjanamera.com. Tjänamera kommer då att signera avtalet och returnera det till kontaktpersonen. När kontaktpersonen fått avtalet i retur av oss är ni redo för att starta försäljningen.

 

 

contractInformation om vilka produkter som går att sälja finner ni under ”produkter”. Där går det att läsa mer om produkterna. Där kan ni också fylla i och/eller ladda ner orderkuponger för utskrift.Ni kan sälja in produkterna på 2 olika sätt. Antingen tar ni emot beställningarna på utskrivna kuponger eller låta kunderna beställa direkt på www.tjanamera.com under ”produkter”. De order som görs direkt på hemsidan går direkt in i vårt online system. Observera att ni måste vara noggranna med att kunderna fyller i att 25 % ska gå till just er förening. De order som ni tar emot via kuponger måste ni själva skicka in till oss (se punkt 4 ”skicka in beställningar till Tjänamera”)Sedan är det bara att sätta igång att sälja till vänner, släkt, bekanta och arbetskamrater (och det är klart att de kommer att köpa!). Det är ju produkter de ändå behöver, de stödjer er och dessutom får de produkterna till ett riktigt bra pris direkt hem i brevlådan. En win win för alla.

 

contract
Beställningar skickas in till mailadressen: order@tjanamera.com.

 

 

contract
Så fort Tjänamera fått in en order skickas produkterna ut till nya kunder. Distributionstiden varierar från 3 till dagar beroende på varifrån produkten skickas.

 

 

 

cash-icon
Tjänamera gör utbetalning till er den 10e i varje månad och utbetalningen täcker den försäljning ni genererat under föregående månad. I samband med utbetalning skickas även en avstämning ut med information om de kunder som handlat under månaden. Detta görs dels i avstämningssyfte men också så att gruppen får information om vilka kunder som kan bearbetas mer för att ökad försäljning.