seller
 1. Måste vi sälja för en viss summa? 

  Nej, ni väljer själva hur många prova-på-paket ni ger ut. Ni får 25% av prova-på-paketets intäkt och sedan 25 % för varje paket slutkunden köper hem genom sitt abonnemang.

 2. Vem ska vi ha som kontaktperson? 

  Det viktigaste är givetvis att kontaktpersonen vill hjälpa gruppen att tjäna ihop pengar. Det kan vara en lagledare, tränare, klassförälder, lärare etc. Kravet vi har på er kontaktperson är att personen är myndig och inte är belastad med betalningsanmärkningar.

 3. Vad gör en kontaktperson? 

  Kontaktpersonen är länken mellan den grupp som vill sälja och oss på Tjänamera. Det är kontaktpersonen som skickar in gruppens sålda order till oss och den som tar hand om det konto ni vill ha era utbetalningar till. Förslagsvis är det också kontaktpersonen som följer upp gruppens försäljning och ser till att gruppen når sitt mål.

 4. Hur många abonnemang kan säljas till en person? 

  Det finns ingen gräns på hur många abonnemang en och samma person kan starta. Om ni exempelvis har en granne eller förälder som vill abonnera på både rakhyvlar, strumpor, Omega3 och kalsonger så går det alldeles utmärkt.

 5. Hur ofta får vi utbetalningar för vår försäljning? 

  En gång i månaden får ni en utbetalning på 25% av det era kunder har handlat för under föregående månad. Utbetalning sker den 10e varje månad. Om den 10e är en helgdag sker betalningen följande arbetsfria vardag.

 6. Hur gör man för att börja sälja? 

  Det enda ni behöver göra att signera och skicka in återförsäljaravtalet som finns under rubriken ”PÅBÖRJA FÖRSÄLJNING”. Ett inskickat, signerat avtal är inte förknippat med några krav på viss försäljning eller liknande. Ni kommer att bli kontaktade av någon av våra trevliga medarbetare som hjälper er att guida er i våra produkter osv.

 7. Hur får vi ut produkten till kunden? 

  En av de smartare sakerna med att sälja produkter tillsammans med oss är att det är minimalt med administration och ingen produkthantering. Det enda ni behöver göra är att hjälpa era kunder att göra en beställning genom att fylla i och skicka in beställningskuponger till oss.

 8. Vilket administrationsarbete krävs från oss? 

  Efter att återförsäljaravtalet är signerat och inskickat så är det enda ni behöver göra att se till att era kunder fyller i en beställningskupong för den produkt de vill ha. På beställningskupongen ska den kod ni fått från oss skrivas. Kupongerna fylls enkelt i direkt på vår hemsida. Det går också att låta kunderna fylla i utskrivna kuponger som ni sedan scannar och e-mailar till oss tillsammans med en enkel orderfil i Excel. Orderfilens utseende får ni från oss.

 9. Var säljer man bäst? 

  Många säljer produkterna till familj och släkt. En bra försäljningskanal är också när föräldrar säger åt sina arbetskollegor att gå in på hemsidan och beställa, och där uppge att de vill sponsra just er grupp. Även vänner och grannar är potentiella kunder. Om ni är en idrottsgrupp är det också bra att sälja produkterna till publik vid t. ex. match- och tävlingstillfällen. Det går också bra att länka till kupongerna på Tjänameras hemsida på t. ex. Facebook eller via e-mail. De flesta av människorna i din närhet vill säkert hjälpa er att nå era mål samtidigt som de får hem väldigt bra produkter. Du kan läsa mer om detta under rubriken ”SÄLJTIPS”.

 10. Hur ofta skickar vi in beställningar? 

  Beställningskuponger skickas in till oss en gång i veckan, innan kl 08:00 varje helgfri måndag.

 11. Hur länge får vi ta del av våra kunders betalningar? 

  Så länge er grupp existerar och era kunder abonnerar får ni 25 % av det kunderna betalar för. Om er skolklass eller idrottslag upphör kan ni via oss föra över utbetalningarna till er idrottsförening.