sales-tips

Tjäna pengar snabbt och enkelt

Vi riktar oss till skolklasser och föreningar som vill tjäna extra pengar så att de kan uppfylla sina drömmar. Det kan vara att förverkliga ett idrottsläger, en skolresa eller en annan gemensam aktivitet. Med oss är det enkelt och blir lätt att förverkliga.

Att sälja våra samarbetspartners produkter på abonnemang är enkelt och ger en god intäkt till er under en lång tid. Skillnaden mot liknande försäljning är att ni inte behöver hantera några produkter eller kontanter, det sköter vi om via vårt smarta och enkla abonnemangssystem. En annan stor skillnad är att ni får in pengar under en lång tid, så länge kunderna väljer att abonnera på den produkt ni sålt till dem.

Om era kunder inte önskar abonnera på produkterna kan de givetvis göra enkla engångsköp av våra produkter.

 

tjäna pengar snabbt och enkelt

 cash-icon25% av intäkterna

Redan på första ordern får ni 25% av det ni säljer för. Om er kund väljer att abonnera på produkten får ni 25% för varje leverans de tar hem i sitt abonnemang,

 

Admin-iconMinimal administration

Ni behöver varken hantera produkter eller kontanter då utskick och betalning sker direkt via Tjänamera.

 

Categories-applications-toys-iconLättsålda produkter

I vårt produktsortiment finns det något för alla. Dessutom är det produkter som i stort sett alla använder varje dag och de håller högsta kvalitet. Detta gör produkterna väldigt populära.

 

light-bulb-iconEnkelt koncept

Kunden får prova produkten i ett prova-på-paket. Om kunden vill fortsätta abonnera på produkten så kommer leveransen hem direkt hem i brevlådan, samtidigt som pengarna rullar in på ert konto.

 

no-iconIngen kontanthantering

Ni behöver inte samla in pengar från kunderna och skicka in till oss. All betalning sker direkt från kunderna via Tjänamera som sedan ser till att ni får er förtjänst utbetalt till ert konto.

 

Parcel-iconIngen utdelning av produkter

Ni behöver inte återbesöka era kunder för att lämna ut beställda produkter. Tjänamera ser till att beställda produkter skickas direkt till beställaren.

 

dollar-iconStadigt inflöde av pengar via abonnemang

Ni får 25% av priset på varje leverans så länge kunden vill abonnera på produkter från oss. Kunden kan alltså sponsra er i flera år utan att ni besökt denne mer än en gång.

 

inventoryInga utlägg

Då ni inte hanterar några produkter behöver ni inte heller göra några utlägg som en hantering av dessa skulle innebära.

 

 

thumbs-up-iconIngen ekonomisk risk

Då ni aldrig behöver köpa in några produkter för vidare försäljning finns det ingen som helst ekonomisk risk.